חותכים חצי כרוב דק דק (אפשר במנדולינה או עם סכין טובה)
מוסיפים 2 גזרים חתוכים לגפרורים דקים או לרצועות בעזרת קולפן ומערבבים עם
רוטב שמורכב מ:
3 כפות טחינה גולמית
2 כפות מים
1 כף לימון
1 כף סויה
1 כף סילאן או דבש
1 כף חומץ אורז
מערבבים היטב במטרפה עד שמגיעים לסמיכות מתאימה (לא דליל מדי) שתיתפס על הכרוב.
אפשר לפזר שומשום קלוי מעל או כל סוג גרעינים אחר.
הרוטב מתאים גם לסלט חסות.
הכותבת הינה בעלת אתר שף פרטי וקייטרינג לאירועים.
מוסיפים 2 גזרים חתוכים לגפרורים דקים או לרצועות בעזרת קולפן ומערבבים עם
רוטב שמורכב מ:
3 כפות טחינה גולמית
2 כפות מים
1 כף לימון
1 כף סויה
1 כף סילאן או דבש
1 כף חומץ אורז
מערבבים היטב במטרפה עד שמגיעים לסמיכות מתאימה (לא דליל מדי) שתיתפס על הכרוב.
אפשר לפזר שומשום קלוי מעל או כל סוג גרעינים אחר.
הרוטב מתאים גם לסלט חסות.
הכותבת הינה בעלת אתר שף פרטי וקייטרינג לאירועים.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה