רוטב יין אדום לבשר
כמות ל- 2 סועדים
כמות ל- 2 סועדים
חצי כוס יין אדום לבישול (לא יין מתוק של קידוש)
כפית קורנפלור מומס במים קרים / 50 גרם חמאה קוביות
חצי כוס סוכר לבן או חום
קורט רוזמרין , טימיןאם יש בנמצא
1 מקל קינמון קטן
1 מקל קינמון קטן
1 עלה דפנה
2גרגירי פלפל אנגלי
אופן ההכנה:
מביאים את כל החומרים לרתיחה בסיר קטן ומנמיכים את האש.
ומבשלים כרבע שעה.
ומבשלים כרבע שעה.
אם משתמשים בקוביות החמאה יש להוסיפן בסוף לאחר כיבוי האש. אם משתמשים בקורנפלור יש לבחוש את הקורנפלור במעט מים הייטב לפני הכנסתו לרוטב החם. מכבים את האש וזולפים על הבשר.
המכון מתאים לפילה בקר, סינטה ואנטריקוט.
המכון מתאים לפילה בקר, סינטה ואנטריקוט.
הכותבת מעבירה סדנת בישול זוגית בבית או בסוויטה מפנקת.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה