סה"כ צפיות בדף

יום חמישי, 4 באוגוסט 2011

רוטב יין אדום לבשר


רוטב יין אדום לבשר
כמות ל- 2 סועדים
חצי כוס יין אדום לבישול (לא יין מתוק של קידוש)
כפית קורנפלור מומס במים קרים / 50 גרם חמאה קוביות
חצי כוס סוכר לבן או חום
קורט רוזמרין , טימיןאם יש בנמצא
1 מקל קינמון קטן
1 עלה דפנה
2גרגירי פלפל אנגלי

אופן ההכנה:
מביאים את כל החומרים לרתיחה בסיר קטן ומנמיכים את האש.
ומבשלים כרבע שעה.
אם משתמשים בקוביות  החמאה יש להוסיפן בסוף לאחר כיבוי האש. אם משתמשים בקורנפלור יש לבחוש את הקורנפלור במעט מים הייטב לפני הכנסתו לרוטב החם.  מכבים את האש וזולפים על הבשר.
המכון מתאים לפילה בקר, סינטה ואנטריקוט.

הכותבת מעבירה סדנת בישול זוגית בבית או בסוויטה מפנקת.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה