סה"כ צפיות בדף

יום שלישי, 26 ביולי 2011

מתכון לפנקוטה בטעם קפוצ'ינו איטלקי

  1. קינוח קליל ומרענן שמתאים לימי הקיץ החמים !

מספיק לכ- 6 כוסות

375 מ"ל שמנת מתוקה
125 מ"ל חלב
100 גרם סוכר
1.5 כפות קפה נמס
5 גרם אבקת ג'לטין מומס במים

אופן ההכנה:
מחממים את הנוזלים (שמנת, חלב, סוכר וקפה) למצב שלפני רתיחה. מצננים מעט ומוסיפים את הג'לטין. מערבבים הייטב.
יוצקים לכוסות ומקררים (ניתן לשים במקפיא עד חודש).

התמכון באדיבות עדי מילר - שרותי שף פרטי וייעוץ קולינרי למסעדות.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה