סה"כ צפיות בדף

יום ראשון, 31 ביולי 2011

כנפיים ברוטב ברביקיו מתקתק


מרינדה קלה וטעימה שמתאימה גם לילדים 


מתאים לכ- 10 יחידות כנפיים 


4 כפות קטשופ
1 כף רוטב וורצ'סטר
2 כפות סויה
1 כף גרידת לימון
חצי כפית כמון
חצי כף עלי רוזמרין טרי או יבש

לערבב הכל טוב ולעטוף במרינדה את הכנפיים.
להכניס לתנור חם כ- 200 מעלות למשך 40 דקות.

אפשר לסובב את הכנפיים באמצע.

המרינדה מתאימה גם לעשייה על המנגל.

רוצים לגוון? מתכון לכנפי עוף בצ'ילי ודבש
שיהיה בתאבון !
המתכון באדיבות השפית עדי מילר - קייטרינג לאירועים קטנים




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה