סה"כ צפיות בדף

יום חמישי, 21 באפריל 2011

תפוחי אדמה קריספיים בתנור

הרבה אנשים שואלים אותי למה כשהם עושים תפוחי אדמה בתנור יוצא להם יבש...?
התשובה נמצאת במתכון הבא :
את תפוחי האדמה (גדולים או קטנים) שמים במים ומרתיחים עד שהם מתרככים מעט.
מוציאים מהמים ומניחים להם להתקרר (אפשר גם לשטוף במים קרים ). חותכים לגודל רצוי - עדיף קוביות גדולות שלא מתפוררות או חצאים אם מדובר בבייבי תפוחי אדמה. שמים בתבנית אפייה, בוזקים מלמעלה שמן זית (בתרסיס או עם מברשת ) מלח (לא להתקמצן) , פלפל גרוס ועלי רוזמרין או טימין טריים או יבשים. מכניסים לתוך תנור חם כל 190 מעלות למשך 30 דקות או עד שנהייה שחום מלמעלה.

אפשר לאכול עם שמנת חמוצה, גבינה לבנה או כתוספת למנות עיקריות.
הכותבת היא בעלת עסק לשירות שף פרטי בבית .

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה