סה"כ צפיות בדף

יום ראשון, 2 בפברואר 2014

רוטב שמנת, כרישה, תרד ופטריות לפסטה




מבשלים פסטה לפי ההוראות על העטיפה, מקררים ומשמנים במעט שמן זית שלא יידבק.

חותכים 2 כרישות בעובי 1 סנטימטר,
מכניסים לתנור (180 מעלות) בתבנית מכוסה בנייר כסף למשך 20 דקות או עד שמתרכך.

בסיר רחב עם 2 כפות שמן זית , מטגנים סלסלת פטריות חתוכות למשך 3 דקות.
מוסיפים שן שום כתושה לדקה נוספת.
מוסיפים חצי כוס יין לבן (יבש או חצי יבש), מרתיחים ומבשלים 2 דקות נוספות.

מוסיפים 500 מ"ל שמנת לבישול (15%-38%) ומצמצמים למשך 5 דקות עד שהרוטב מסמיך.

מוסיפים תבלינים:
רבע כפית אגוז מוסקט
מלח ופלפל

מוסיפים חופן תרד (ככוס) ואת הכרישה האפויה.

ניתן להוסיף 2-3 עלי בזיליקום (לא חובה).
מוסיפים את הפסטה לרוטב, מערבבים כשתי דקות על האש ומגישים חם.

מומלץ להוסיף פרמזן מגורד.

בתאבון!

המתכון באדיבות השפית עדי מילר - שירותי שף פרטי עד הבית לאירועים קטנים

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה