סלט בורגול וחמוציות עם עשבי תיבול ואגוזים
לסלט:
2 כוסות בורגול דק (ג'ריש) מושרה במי ברז למשך שעה ומסונן.
1 חופן חמוציות
1-2 גבעולי בצל ירוק קצוצים
1 חופן נענע טריה קצוצה
1 חופן פטרוזיליה קצוצה
חופן אגוזי מלך / שקדים (אפשר לקלות קצת במחבת כ3 דקות)
לרוטב:
2 כפות שמן קנולה
2 כפות חומץ בן יין אדום
2 כפות דבש
2 כפות רכז רימונים
קורט מלח
קורט פלפל גרוס (לא חובה)
מוגש באדיבות השפית עדי מילר - שף עד הבית וקייטרינג לאירועים קטנים
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה