איך מכינים?
אל תוך מחבת חמה הוסף - 1 כף חמאה + כפית שמן זית, חופן פטריות טריות חתוכות לפרוסות , 1 שן שום קצוצה. לטגן כ- 2 דקות.
להוסיף 4 כפות יין לבן יבש , 1 מיכל שמנת מתוקה 38% או פחות שומן (עד 15%) למי ששומר על הגיזרה...
להוסיף חצי כפית מלח, קורט פלפל לבן, קורט אגוז מוסקט. לצמצמם כ- 3 דקות עד שמסמיך ולהוסיף 2 עלי בזיליקום טריים או מרווה.
את הרוטב אפשר לשפוך על פסטה מבושלת או להוסיף את הפסטה המבושלת לרוטב החם , לערבב היטב.
רוצים גם סלט טעים ליד ? קבלו מתכון לסלט עגבניות קייצי ומרענן.
שיהיה בתאבון!
המחברת היא השפית עדי מילר המספקת שירותי קייטרינג גורמה עד הבית.
אל תוך מחבת חמה הוסף - 1 כף חמאה + כפית שמן זית, חופן פטריות טריות חתוכות לפרוסות , 1 שן שום קצוצה. לטגן כ- 2 דקות.
להוסיף 4 כפות יין לבן יבש , 1 מיכל שמנת מתוקה 38% או פחות שומן (עד 15%) למי ששומר על הגיזרה...
להוסיף חצי כפית מלח, קורט פלפל לבן, קורט אגוז מוסקט. לצמצמם כ- 3 דקות עד שמסמיך ולהוסיף 2 עלי בזיליקום טריים או מרווה.
את הרוטב אפשר לשפוך על פסטה מבושלת או להוסיף את הפסטה המבושלת לרוטב החם , לערבב היטב.
רוצים גם סלט טעים ליד ? קבלו מתכון לסלט עגבניות קייצי ומרענן.
שיהיה בתאבון!
המחברת היא השפית עדי מילר המספקת שירותי קייטרינג גורמה עד הבית.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה