סה"כ צפיות בדף

יום חמישי, 31 במרץ 2011

שקשוקה קלה ופיקנטית לבוקר של שבת

מנה קלה וטעימה מאוד - מומלץ לנגב עם שאריות חלה משישי בערב...

אל תוך מחבת חמה ומשומנת מוסיפים  בצל  קצוץ, שן שום כתושה. מטגנים מעט ומוסיפים: קוביות פלפל אדום (לא חייב למי שלא אוהב), קורט פלפל חריף יבש או טרי, 2 עגבניות חתוכות לקוביות, חצי כוס מים.
לתבל ב- חצי כפית מלח, קורט פלפל, חצי כפית סוכר (כן,כן..סוכר כדי לסתור את חמיצות העגבניות ...אפשר להחליף סוכר ברסק עגבניות למי שאוהב), מעט פפריקה מתוקה .
לבשל כ2 דקות ולהוסיף 2-4 ביצים (להשתדל שיישארו שלמות) , לכסות עם מכסה או צלחת ל- 4 דקות . ולהגיש עם פטרוזיליה קצוצה מלמעלה...

רוצים מתכון נהדר לערב ? קבלו מתכון קליל לסלמון בזעתר ושמנת

בתיאבון...
באדיבות השפית עדי מילר בעלת חברת שף פרטי








אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה