מנה פצצה , מרשימה בטירוף וקלה להכנה !
המנה מתאימה להגשה קרה או חמה, מנה מעולה לקחת לפיקניקים, ארוחה רומנטית בטבע , טיולים ועוד...
אז ככה, מבשלים את הרביולי לפי הוראות ההכנה . שמים בצד.
במחבת חמה שמים 2-3 כפות שמן זית , 2 שיני שום כתושות, מלח ופלפל גרוס, מוסיפים 4 כפות מים את הרביולי ועשבי תיבול - מה שאוהבים (בזיליקום, פטרוזיליה, מרווה ) מוסיפים כף חמאה ומערבבים עם כף עף כ- 2 דקות. מכבים את האש. בוזקים גבינת פרמזן או גבינה מלוחה ולוקחים לדרך...
תהנו...:)
המנה מתאימה להגשה קרה או חמה, מנה מעולה לקחת לפיקניקים, ארוחה רומנטית בטבע , טיולים ועוד...
אז ככה, מבשלים את הרביולי לפי הוראות ההכנה . שמים בצד.
במחבת חמה שמים 2-3 כפות שמן זית , 2 שיני שום כתושות, מלח ופלפל גרוס, מוסיפים 4 כפות מים את הרביולי ועשבי תיבול - מה שאוהבים (בזיליקום, פטרוזיליה, מרווה ) מוסיפים כף חמאה ומערבבים עם כף עף כ- 2 דקות. מכבים את האש. בוזקים גבינת פרמזן או גבינה מלוחה ולוקחים לדרך...
תהנו...:)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה