סה"כ צפיות בדף

יום שישי, 31 באוקטובר 2014

סלט אנדיב, תרד ובייבי תפו"א




סלט אנדיב - מתכון קלאסי לפתיחה של ארוחת גורמה צרפתית

מרכיבים לסלט:

3 ראשי אנדיב שנקטמו בקצה והופרדו לעלים
חופן עלי תרד
4 בייבי תפוחי אדמה שבושלו במים עד לרמת "אל דנטה". צוננו ונפרסו דק עם סכין (או במנדולינה).

מרכיבים לרוטב:

50 מ"ל מיץ לימון
150 גרם שמן זית
25 גרם צלפים
חצי כפית חרדל גרגירים
חצי כפית חרדל חלק
1.5 חלמונים מבושלים

טוחנים את כל המרכיבים בבלנדר מוט

מוזגים את הרוטב על הסלט ומערבבים היטב.

בתאבון!

המתכון באדיבות עדי מילר - שפית לארוחה רומנטית בבית

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה