סה"כ צפיות בדף

יום שני, 23 ביולי 2012

שזיפים שיכורים עטופים בחזה אווז


מנת קוקטייל פשוטה למסיבות ואירועי קוקטייל

השילוב של המתיקות של השזיפים עם הברנדי הוא מדהים !
המתכון בהחלט לא מתאים לילדים קטנים.

30 שזיפים מיובשים מגולענים
1/2 כוס ברנדי
15 נתחי חזה אווז פרוס

משרים את השזיפים בברנדי, ומכסים בניילון נצמד למשך כ 12-24 שעות.
מחממים תנור ל חום גבוה (או מדליקים מנגל).
חותכים את נתחי חזה האווז במחצית, כך שהם כ 3 ס"מ על 10 סנטימטר.
לגלגל את השזיפים בזה אחר זה בתוך נתחי חזה האווז, ולנעוץ קיסם כדי להדק את האווז על השזיפים.

אופים אותם כ- 15 דקות, ומקררים לזמן קצר.
המנה טעימה מאוד בטמפרטורת החדר, אז אין מה לדאוג לצינון יתר על המידה.

יש סכנת התמכרות , ראו הוזהרתם!

לאוהבי מנות הקוקטייל מצורף מתכון לקרפצ'יו בקר ממולא אספרגוס ורוקט בויניגרט אסייתי

המתכון באדיבות עדי מילר - מגשי אירוח וקייטרינג לאירועים קטנים.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה