הבסיס של הסלט הזה הוא אטריות תאילנדיות מוכנות הנקראות "מאמא".
קונים את הסוג בטעם עוף.
במתכון זה משתמשים גם באבקה המצורפת בשקית קטנה (בשאר התוספות שבשקית לא משתמשים).
המתכון באדיבות עדי מילר - שירותי שף פרטי, ארוחה רומנטית וסדנת בישול זוגית
הסלט מרענן, בריא וטעים גם יום אחרי.
מצרכים לסלט:
חבילת טופו אחת חתוכה לקוביות קטנות
2 מנה חמה "מאמא" עוף
1 שקיק אבקה.
חצי כרוב לבן חתוך דק
8 גבעולי בצל ירוק פרוסים דק
1 צנון חתוך לגפרורים דקים
2 כוסות נבטים סינים עבים
שומשום ושקדים קלויים
לרוטב:
2 כפות סויה
3 כפות סוכר
רבע כוס שמן
3 כפות שמן שומשום
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
טורפים היטב את מרכיבי הרוטב ומשרים את הטופו למשך מספר שעות ברוטב של הסלט.
שופכים את הרוטב והטופו על הסלט.
מערבבים היטב.
אוכלים ונהנים.
קונים את הסוג בטעם עוף.
במתכון זה משתמשים גם באבקה המצורפת בשקית קטנה (בשאר התוספות שבשקית לא משתמשים).
המתכון באדיבות עדי מילר - שירותי שף פרטי, ארוחה רומנטית וסדנת בישול זוגית
הסלט מרענן, בריא וטעים גם יום אחרי.
מצרכים לסלט:
חבילת טופו אחת חתוכה לקוביות קטנות
2 מנה חמה "מאמא" עוף
1 שקיק אבקה.
חצי כרוב לבן חתוך דק
8 גבעולי בצל ירוק פרוסים דק
1 צנון חתוך לגפרורים דקים
2 כוסות נבטים סינים עבים
שומשום ושקדים קלויים
לרוטב:
2 כפות סויה
3 כפות סוכר
רבע כוס שמן
3 כפות שמן שומשום
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
טורפים היטב את מרכיבי הרוטב ומשרים את הטופו למשך מספר שעות ברוטב של הסלט.
שופכים את הרוטב והטופו על הסלט.
מערבבים היטב.
אוכלים ונהנים.